2016. június

Óvodás ballagás

Június 03.-án került sor ballagási ünnepségünkre, ahol 14 Süni és 2 Katica csoportos gyermek vett búcsút intézményünktől. Sok szép élmény, emlék köt össze bennünket, de búslakodni nem szabad, hiszen az iskola ezernyi csodájával várja őket szeptembertől. Az iskolába menő nagycsoportosok egy vidám szivárvány-tánccal készültek, melyet lelkesen gyakoroltak és nagyon ügyesen adtak elő. Ezután óvodavezetőnk megköszönte a Szülői Közösség tagjainak munkáját. Az ünneplő ruhába öltözött óvodásokat a Csigabiga, Ficánka és Katica csoportba járó társaik egy-egy verssel búcsúztatták el. A ballagó gyermekek versekkel, dalokkal köszöntek el óvodájuktól. Reméljük a búcsú nem végleges, hiszen mindig várjuk vissza volt óvodásainkat egy ölelésre, egy kis élménybeszámolóra!

ÖKO-játszóház

A Vertikál Zrt. már 6 éve működteti ezt a programot, melynek fő célja, hogy a gyermekek megismerhessék a hulladékok megfelelő kezelését a különböző szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő játékokon keresztül.

Újrahasznosított anyagokból készült játékokon keresztül nemcsak egy jót játszottak az óvodások, hanem észrevétlenül ismereteket is szereztek e témakörben.

Mindegyik korosztály talált magának megfelelő játékot. A játszóház vezetője jó kommunikációs készségének és gyermekszeretetének köszönhetően hamar megtalálta a közös hangot a gyermekekkel, így ők bátran tették fel kérdéseiket.

iskola.cece.hu

Cecei
Általános Iskola

www.cece.hu

Cece
Nagyközség

Gerlice Cece

Gerlice Néptánc
Egyesület Cece

www.vajta.hu

Vajta
Község