2018. június

Zölden jobb!

Óvodánk ebben az évben már másodszor csatlakozott ehhez a programhoz. Minden kisgyermek és felnőtt zöld pólóban érkezett óvodába, megerősítve elköteleződésünket a környezetvédelem iránt. Közös fotókat készítettünk, melyeket feltöltöttünk az internetre.

Ezen a napon vehették birtokba óvodásaink az új udvari játékeszközöket, melyeket szintén pályázati támogatásból vásároltunk meg.

Óvodai ballagás

Június első péntekje évek óta hagyományosan a ballagók napja. Ezen a délutánon kerül sor az iskolába menő nagycsoportosok búcsúztatására. Ők műsorral, versekkel, dalokkal vesznek búcsút társaiktól és a felnőttektől. Egyrészt nagyon büszkék vagyunk rájuk, hogy már ősztől iskolások lesznek, másrészt kicsit szomorúak is vagyunk, hiszen hiányozni fognak nekünk. De a sok-sok közösen átélt élmény, a meghitt beszélgetések, de még a rosszalkodás pillanatai is mindig összekötnek bennünket.

Összetartozás napja

A gyerekekkel ezen a napon beszélgettünk arról, hogy a világ minden táján élnek emberek, gyerekek, s hogy mennyire különbözőek vagyunk akár külsőleg, akár életmód tekintetében. De hogy a különbségek ellenére mégis összetartozunk, s erre megemlékezve nemzeti színű zászlókat vittünk a közeli emlékműhöz.

iskola.cece.hu

Cecei
Általános Iskola

www.cece.hu

Cece
Nagyközség

Gerlice Cece

Gerlice Néptánc
Egyesület Cece

www.vajta.hu

Vajta
Község